sâmbătă, 8 septembrie 2007

Tigrul din spate



Tiger Woods a realizat birdies la două din ultimele patru cupe ale zilei a doua şi s-a apropiat la o singură lovitură de cei doi jucători care ocupă locul întâi, la egalitate, în Campionatul BMW. Australianul Aaron Baddeley şi americanul Jonathan Byrd posedă la jumătatea turneului un avans minim în faţa lui Tiger, jucătorul aflat în căutarea unui al patrulea titlu pe traseul clubului Cog Hill Golf and Country Club din Lemont, Illinois. În cazul unei victorii, Woods ar avea şansa de a deveni lider şi în clasamentul Cupei FedEx, înaintea ultimei etape a mini-circuitului playoff, programat săptămâna viitoare. Woods s-a agăţat de un 67, patru sub par, într-o zi marcată de ceaţă în cursul dimineţii, apoi de rafalele de vânt care şi-au făcut apariţia după-amiază.
Finalul turneului dotat cu premii totale în valoare de şapte milioane de dolari se anunţă palpitant, în condiţiile în care liderul clasamentului mondial se află la egalitate cu alţi trei jucători -
britanicul Justin Rose (69), columbianul Camilo Villegas (69) şi americanul Steve Stricker (66), cu toţii aflaţi la opt sub par. Baddeley a realizat cea mai bună performanţă a zilei, combinând opt birdies cu o pereche de bogeys. Un 65, şase sub par, adăugat rezultatului din ajun, face ca australianul să ocupe locul întâi, la nouă sub par. Lider după prima zi, Byrd şi-a păstrat poziţia, după un 69, doi sub par, mărindu-şi şansele de calificare între cei 30 de jucători care vor disputa săptămâna viitoare finala Cupei FedEx - Campionatul Circuitului.

Niciun comentariu: