vineri, 5 august 2011

Tiger s-a întors!


După trei luni de absență, cauzată de problemele de sănătate de la piciorul stâng, Tiger Woods a descris prima zi a Turneului cu invitații Bridgestone (unul pe care l-a câștigat de șapte ori) drept „un mare progres”. Fostul lider al clasamentului mondial, ierarhie unde a alunecat în jos, în ritm vertiginos, a deschis concursul din Seria Campionatului Mondial cu 68, doi sub par, la șase lovituri de liderul Adam Scott, în fapt nimeni altul decât cel care acum beneficiază de sfaturile fostului său caddie, Steve Williams.
Woods a ratat jumătate din fairways, dar a salvat excelent din rough. A pus mingea pe green în standard în 12 dintre cazuri, a realizat trei birdies și a realizat două putt-uri excepționale, cu care a salvat par-ul, de la 6 și 7 metri, la primele nouă. S-a clasat pe locul doi în ierarhia distanței putt-urilor reușite. Însă lucrul cel mai important este că n-a mai șchiopătat, așa cum s-a întâmplat în Campionatul Players, când după primele nouă cupe era la 42 și s-a retras.
Poate că n-o să mai asistăm la succesele extraordinare din trecut. Cu răbdare și tact, Tiger are toate șansele să-și prelungească o carieră care la un moment dat a părut a se fi încheiat prematur.

Niciun comentariu: